Simoniz Original Carnauba Wax autovaha

28th heinäkuu 2015

Simoniz Original Carnauba Wax autovaha espoo

Simoniz Original Carnauba Wax on perinteinen autovaha. Tässä tapauksessa perinteinen edustaa huippulaadukasta ja toimivaksi havaittua autovahaa, jolla on laaja ja vakiintunut käyttäjäkunta.

Auton peseminen vie paljon aikaa ja vaivaa, ja tietenkin haluaisit lopputuloksen kestävän mahdollisimman pitkään. Helpoin tapa ylläpitää auton puhdas ja siisti pinta on suojata se laadukkaalla autovahalla käsinpesun jälkeen.

Simoniz Original Carnauba Wax on ollut autoharrastajien suosikki jo 1900-luvun alusta lähtien. Se sisältää luonnollista carnauba-vahaa, jota myös kutsutaan ”vahojen kuninkaaksi”. Se jättää korkeakiiltoisen ja kirkkaan lopputuloksen ja suojaa auton maalipintaa pitkäaikaisesti. Simoniz Original Carnauba Wax -vahaa on helppo käyttää. Pese ja kuivaa auto ensin huolellisesti. Tämän jälkeen levitä vaha ja kiillota pinta. Älä anna vahan kuivua maalipintaan kiillottamatta sitä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.