Mitsubishi Lancer Evolution X Myllytys & Zirconite kestopinnoite

Kestokäsittely, Kestopinnoite, Kestovahaus, Kiillotus, Koneellinen, Maalipinnan, Myllytys, Pro, Protection, Shield, Suojatuote, Zirconite

Mitsubishi Lancer Evolution X maalipinta oli jo vuosien saatossa haalistunut ja naarmuuntunut vaikka mittarissa oli vasta hitusen alle 30000km.

Maalipinnasta erotti muun muassa monet pesut liian karkeilla tai likaisilla pesuvälineillä sekä talvien lumien poistot, joista lumiharja oli jättänyt muistot lakkapintaan asti. Mitsu vuosimallia 2008 saikin pintaansa koneellisen kiillotuksen jonka jälkeen maalipintaa suojaamaan laitettiin vielä Zirconite kestopinnoite niin kyllä taas kelpaa kurvailla. Kesää odotellessa.
myllytys zirconite kestopinnoite mitsubishi takaamyllytys-zirconite-kestopinnoite-mitsubishi-edestamyllytys zirconite kestopinnoite mitsubishi kylki

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä